Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tranegarden.se/westernway.se/wordpress/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Western Way | Om Western Way Ranch
Western Way | Om Western Way Ranch
21873
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21873,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Lugnt, stilla och prestigelöst
BUCKAROOINSPIRERAD RANCH

Western Way Ranch är ingen uppbyggd konferensmiljö. Det är en aktiv fungerande ranch (eller hästgård som det heter på svenska) i westernstil där vi arbetar och rider våra hästar enligt den gamla Buckarootraditionen. Målet är bra ranchhästar som klarar det mesta och är trygga i de flesta miljöer. Vi jobbar mycket med ”horsemanship”, alltså att kommunicera med hästar på hästarnas språk och vi tar stor hänsyn till hästen som individ och dess naturliga behov. Vi strävar mot ömsesidig tillit och respekt.

Vi har ett stall och sadelkammare. En lägerplats och en liten cowboystuga. Runt lägerplatsen sitter man på stockar runt elden, maten äts på plåttallrikar. Ett presseningstak skyddar mot sol och regn. Fotogenlyktor lyser upp mörkret. I cowboystugan kan man sitta ner med en kopp kaffe eller en öl. I den finns också ett rum men en tvåvåningssäng och ett rum med fyra  bäddar.

Här är det lugnt och stilla, prestigelöst.

Vi som lever och arbetar här tävlar lite inom westernridningens boskapsgrenar men framför allt är vi intresserad av den beridne boskapsherdens kultur och tradition. Att tillsammans med  våra hästar hantera boskap i olika situationer.

Vi driver också en liten ridskola. Från början under namnet ”Ridskola för rädda” men nu mera kallar vi den för En Annorlunda Ridskola. Vi kombinerar Horsemanship med en westerninspirerad ridning där målet är att ryttarna skall känna sig trygga i all hantering av hästen och när man rider den.

Ni kan läsa mer om ridskolan på www.tranegarden.se

Vill ni läsa mer om Vaqueros, Buckaroos och Cowboys klickar ni här.

 

 

Mer om Er dag Hos Oss