Western Way | Upplevelsen
21814
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21814,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Er upplevelse hos oss
THE WESTERN WAY

Handfasta, jordnära och fysiska aktiviteter.

Idag erbjuder många konferensanläggningar stiliga och designade miljöer, en känsla av lyx och avkoppling. Soft musik i högtalarna och porlande vattenskulpturer. På Western Way Ranch är det handfasta, jordnära och fysiska aktiviteter som erbjuds. Att sitta på en stock och dricka kaffe ur en plåtmugg medan man lyssnar på hästarnas tuggande är en unik upplevelse för många. Eller att bara lyssna på tystnaden.

 

Man behöver inte ens vara hästintresserad.

En stor del av upplevelsen är tillsammans med hästarna. Riktiga ranchhästar lugna stabila Quarterhästar som klarar det mesta. Det ingår alltid en uppvisning i Horsemanship vilket handlar om hur man kommunicerar med hästar, hur de fungerar i grupp och hur en bra ledare är den som får gruppens förtroende. Med direkta paralleller till ledarskap bland människor. Vi vet att man inte ens behöver vara hästintresserad för att ha utbyte.

 

En beriden boskapsherde förvaltar ett kapital.

En cowboy är inte en beväpnad man till häst som rider omkring och skjuter folk. En cowboy är en beriden boskapsherde som förvaltar ett kapital. Nämligen kalvar som skall födas, växa upp lugnt och tryggt så det ger goda inkomster för ägaren när det säljs till slakt. Dessutom består ”cowboykulturen” av tre ganska vitt skilda  grenar – nämligen Cowboys, Buckaroos och Vaqueros.

 

Vila ögonen i eldens dansande lågor.

Western Way Ranch är förankrad i Buckarookulturen. I vår ambition att folkbilda kommer vi att genom historia, berättelser och anekdoter ge deltagarna en inblick i den beridne boskapsherdens historia, kultur och arbete, historiskt och idag. De flesta konferensanläggningar försöker överträffa varandra i olika faciliteter. Men det är få saker som överträffar att få vila ögonen i en elds dansande lågor. Vi har eldar.

 

Mer om Er Dag Hos Oss