Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tranegarden.se/westernway.se/wordpress/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Western Way | Westerninspirerad 5-kamp
Western Way | Westerninspirerad 5-kamp
21822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21822,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Prestigelösa lekar
VI SKJUTER OCH SKJUTER OCH KASTAR

Många känner sig lite obekväma när det gäller olika lekar och kamper på konferenser och Kick-Offer. Det gör vi med. Därför försöker vi göra vår westerninspårerade femkamp så lättsam och prestigelös som möjligt. Ni tävlar individuellt, i lag, tillsammans eller inte alls.

 

Peacemaker

Grenarna består av blåsrörspoker, bågskytte och pistolskytte med den klassiska cowboyrevolver Colt Peacemaker. Lassokastning där man får se det som en framgång om man inte trasslar in sig i lassot och fångar sig själv. Och köra en gammal skraltig amerikansk traktor, eller en modern amerikansk fyrhjuling.

 

Kasta vidare

Vår lilla erfarenhet är att de flesta brukar tycka att det var ganska kul och många fortsätter att kasta lasso eller skjuta med båge eller pistol efteråt. Bara för skojs skull.

 

Mer om Er Dag Hos Oss